Galleri

Herunder kan du se en række billeder fra Boracay i Filippinerne. På denne måde kan du nemt skabe et overblik over destinationen, inden du selv besøger denne. Alle billederne er taget af Boracay.dks egne udsendte fotografer, og fremviser således det “rigtige” Boracay. På denne måde får du det helt rigtige indblik i øen, og bliver således ikke narret af de “glansbilleder” som ses hos f.eks. rejsebureauerne.

Stranden på Boracay - Boracay.dk
Den såkaldte White Beach på Boracay, som strækker sig mange kilometer og kun består af pulver-hvidt sand!
En af de mange sandslotte
En af de mange sandslotte på Boracay, hvor de lokale jævnligt laver sandslotte – for restauranter eller på bestilling. Dette er en lang tradition, som ligeså er at finde i diverse souvenirs.
Skal der shoppes - tøj, svømmeudstyr eller souvenirs - så er det D'Mall du skal gå efter. Her finder du et væld af butikker samt en række gode restauranter.
Skal der shoppes – tøj, svømmeudstyr eller souvenirs – så er det D’Mall du skal gå efter. Her finder du et væld af butikker samt en række gode restauranter.
Solnedgangen sker på White Beach, hvor du altid er sikret en flot og farvestrålende solnedgang. Solnedgangen kan nydes direkte fra stranden eller en af de mange bådeturer.
Solnedgangen sker på White Beach, hvor du altid er sikret en flot og farvestrålende solnedgang. Solnedgangen kan nydes direkte fra stranden eller en af de mange bådeturer.
Motion
Motion er også en mulighed, og især med 4 kilometer på White Beach er der nok at løbe på.
Klipper
Der findes ligeså en række fede klippeformationer på Boracay, som er at finde på flere af strandende rundt omkring på øen.
Volleyball Boracay
Diverse sportaktiviteter som f.eks. Volleyball og Frisbee, er en række af dem du ofte støder på. Der vil i højsæsonen ligeså være en række officielle turneringer på øen.
Både
Der er både over alt på øen, både til at fragter turister på de mange turer, men også de lokale fisker både fylder billedet på strand og i vandet.