Kort over Boracay

Skal du på ferie på den Filippinske ø Boracay, så er det godt på forhånd at stifte bekendtskab med øens opdeling. Den primære aktivitet ligger omkring stranden “White Beach”, som er opdelt i stationerne 1,2 og 3. Alt efter hvad dine behov er, vil der være en station som passer bedste dertil. På overfladen opdele stationerne sig således:

  • Station 1: De store restorts, hvor du primært finder de bedste hoteller op øen. Udvalget af restauranter etc. er minimalt på denne del af stranden – udover hvad der er tilknyttet de enkelte hoteller.
  • Station 2: Restauranter og shoppingmuligheder. Her finder du en lang række af restauranter, både langs stranden, men også i området D’mall. Mulighederne for at stoppe er ligeså store, og butikker, centre og souvenir er at finde i stort antal.
  • Station 3: I denne del finder du en masse mindre hoteller, hostels, bungalows ets. Det er ofte her, at f.eks. backpackerne befinder sig. Priserne er dog svingende, og de mere luksuriøse hoteller er også at finde på denne del. Langs stranden er der mange små og store restauranter.

Kort over Boracay

(Klik for større billede)